انتخاب علی انصاری فر بعنوان پرستار برگزیده کشوری توسط جامعه جراحان ایران، افتخاری دیگر برای مرکز قلب و عروق شهید رجایی

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۳ کد : ۲۷۲۳ خبر صفحه اول روابط عمومی
تعداد بازدید:۶۰
علی انصاری قر در سی و ششمین کنگره علمی سالانه جامعه جراحان ایران بعنوان پرستار نمونه کشوری شناخته شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی، در این همایش که با حضور بیش از 800 متخصص برجسته کشور در مورخ 16 اردیبهشت 1391 در سالن همایش رازی دانشگاه علوم پزشگی تهران برگزار شد.
دکتر ایرج فاضل رئیس جامعه جراحان ایران ضمن تقدیر و تشکر از همکاری های خوب شاخه های پرستاری ، این شاخه ها را بسیار با اهمیت خواند و یادآور شد این همکاری پرستاران است که جراحان می توانند جراحی های خود را به صورت مناسبی پایان برسانند.
در ادامه از علی انصاری فر کارشناس ارشد پرستاری و سرپرستار بخش جراحی مردان مرکز قلب و عروق شهید رجایی تقدیر کرده و ایشان را بعنوان پرستار برگزیده کشوری توسط جامعه جراحان ایران معرفی و لوح تقدیری اعطاء نمود.

خبرنگار: پیام احمدی کاشانی

نظر شما :