برگزاری کلاس آموزشی برای بیماران دیالیزی وهمراهان در بخش دیالیز مرکز قلب و عروق شهید رجایی

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۰ کد : ۵۱۸۴ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری

به گزارش واحد روابط عمومی ، کلاس اموزشی  بیماران دیالیزی وهمراهان در بخش دیالیز مرکز در مورخ بیستم اذر ماه سال جاری با حضور  شبنم زعفری سوپر وایزر اموزش سلامت ، دکترزهرا شفیعی،رییس واحد  دیالیز ، فاطمه فیاضی نژاد،مسئول  واحددیالیز، امین سبزه ،کارشناس تغذیه وپرسنل واحد دیالیز با هدف ارتقاءآموزش سلامت ورضایتمندی وتوانمند سازی بیماران برای خود مراقبتی برگزار گردید .

در ابتدا اموزشهایی در ارتباط با آنچه بیمار دیالیزی باید بداند توسط عطیه رضوانخواه ارایه داده شد  و  امین سبزه به مطالب اموزشی در ارتباط با تغذیه ودیالیز پرداخت.

در انتها به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد و توسط پرسنل دیالیز خلاصه ای از مطالب اموزش به صورت پمفلت به بیماران دیالیزی وهمراهان ارائه شد.

با توجه به نقش مهم اموزش خود مراقبتی  در بهبود کیفیت زندگی بیماران مزمن از جمله بیماران  با نارسایی کلیه، واحد دیالیز در نظر دارد  با همکاری سوپر وایزر  اموزش سلامت ورییس بخش وبخشهای  فیزیوتراپی وتغذیه مرکز  کارگاههای اموزش دوره ای جهت بیماران وهمراهان  را  در اینده ای نزدیک برگزار کند.

خبرنگار: فاطمه فیاضی نژاد