برگزاری آزمون کمک های اولیه پیشرفته (ویژه کمک پرستاران) در مرکز قلب و عروق شهید رجایی

به گزارش واحد روابط عمومی،کلاس کمک های اولیه پیشرفته (ویژه کمک پرستاران)  در سه دوره تکمیل شده ماه های مهرو آبان و آذر در بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

در این دوره ها مباحثی همچون اصول کمک های اولیه ،نحوه برخورد با مصدوم،شوک ،خونریزی،غش،صرع ،شکستگی و پانسمان و بانداژ،احیاء قلبی و ریوی(CPR)،خفگی و مسمومیت با حضور مدرس رضا سلمان نژاد مسئول آموزش و مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی هلال احمر و پرستار کت لب این مرکز برگزار گردید.

توضیح به اینکه آزمون این دوره ها صبح روز سه شنبه مورخ 13 دی ماه و 14 دی ماه راس ساعت 11-9 در سالن B مرکز برگزار می گردد.لازم به ذکر است زمان آزمون یکساعت و چهار نوبت آزمون برگزار میگردد که شرکت کنندگان هماهنگی داشته باشند.

حضور سه دوره اول شرکت کنندگان (مهر و آبان و آذر ماه)در امتحان الزامی می باشد و دارای امتیاز بازآموزی می باشد.

علاقمندان می توانند تصاویر این دوره را در لینک زیر مشاهده فرمایند

کلاس کمک های اولیه پیشرفته (ویژه کمک پرستاران) در سه دوره تکمیل شده ماه های مهرو آبان و آذر در بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی