بازدید مدیرکل حقوقی وزارت بهداشت از مجموعه حقوقی مرکز قلب و عروق شهید رجایی تهران

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۴ کد : ۶۹۱۳ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری

به گزارش اداره کل حقوقی و تنظیم مقررات وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی،روز سه شنبه مورخ 1401/02/06، دکتر میرحامد خانی مدیرکل حقوقی وزارت بهداشت در دوازدهمین بازدید خود از مدیریت های حقوقی دانشگاهها/دانشکده ها و موسسات تابعه وزارت بهداشت به اتفاق آقای گرجی معاون قضایی اداره کل با حضور در مرکز قلب شهیدرجایی تهران ضمن دیدار با جناب آقای دکتر نوحی رئیس این مرکز از مجموعه مدیریت حقوقی بازدید نمودند.

در این دیدار دکتر خانی، باتوجه به سوابق ارزنده آقای حجتی مدیر حقوقی مرکز از زحمات و خدمات شایسته ایشان و همکارانشان تقدیر نمودند.

شایان ذکراست مرکز قلب شهید رجائی، بزرگترین بیمارستان تخصصی قلب در خاورمیانه می باشد.

•  گروه خبری : آرشیو خبری,آرشیو آخرین اخبار
  •  کد خبر : 204098

منبع : خبرگزاری وزارت بهئاشت ،درمان و آموزش پزشکی

مخاطبان می توانند اصل خبر را در لینک زیر مشاهده فرمایند: