برگزاری نشست خبری طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته نیمه دوم سال ۱۴۰۲

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۶ کد : ۸۰۶۰ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
برگزاری نشست خبری طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته نیمه دوم سال ۱۴۰۲

در راستای توسعه رویکرد ترجمان دانش و کاربرد نتایج حاصل از تحقیقات حوزه سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و به منظور افزایش آگاهی ذینفعان پژوهش، نشست خبری طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته سال ۱۴۰۲، روز یکشنبه ۱۵بهمن ماه، در سالن H ، با حضور رئیس معاونت پژوهشی، مدیر اطلاع رسانی و منابع علمی، اعضای هیات علمی و سایر پژوهشگران برگزار شد.

در این نشست نتایج و یافته های علمی حاصله از طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته در نیمسال دوم سال ۱۴۰۲ بیان شد و نتایج حاصل از مطالعات مذکور، توسط حاضرین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین، در این جلسه طرح تحقیقاتی « شناسایی یک نوع واریانت جدید بیماری زا در ژن ناقل کارنیتین، SLC22A5، در ارتباط با نقص متابولیک کارنیتین و ویژگی های کاردیومیوپاتی »، با ذکر توضیحاتی در خصوص کلیات طرح، روش انجام طرح و نتایج حاصله از آن، ارایه شد.

در خاتمه این نشست خبری، نتیجه حاصل از مطالعه مذکور، توسط حاضرین مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مجری طرح به سوالات مطرح شده پاسخ گفت.