پیام تبریک هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت فرارسیدن زاد روز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی

۳۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴ کد : ۸۰۷۰ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی ، هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت فرارسیدن زاد روز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی را طی پیامی به اساتید و کارکنان آزمایشگاه تبریک عرض نمودند.

متن پیام به شرح ذیل می باشد.

اساتید و همکاران گرامی و ارجمند بخش آزمایشگاه انستیتو

با سلام

به مناسبت فرارسیدن زادروز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی، این روز را به شما اساتید محترم و کارکنان زحمتکش آزمایشگاه تبریک و شادباش می‌گوییم.

آزمایشگاه‌ها به عنوان قلب تپنده علم و دانش، نقش بی‌بدیلی در پیشرفت علم و فناوری و ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا می‌کنند.

تلاش‌ها و خدمات شبانه‌روزی شما اساتید و کارکنان گرامی در انجام آزمایش‌های دقیق و ظریف، در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی، ستودنی و قابل تقدیر است.

هیئت رئیسه انستیتو ضمن گرامیداشت این روز، از تعهد، تخصص و تلاش‌های بی‌وقفه شما در انجام وظایف خطیرتان قدردانی و تشکر می‌نماید.

بی‌شک، پیشرفت‌های چشمگیر انستیتو در عرصه‌های مختلف، مرهون تلاش‌ها و خدمات ارزشمند شما عزیزان است.

امیدواریم در سایه الطاف الهی، شاهد توفیقات روزافزون شما در مسیر تعالی و پیشرفت علم و دانش باشیم.

با آرزوی سلامتی، شادکامی و عاقبت بخیری

هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی