برگزاری آزمون جامع کمک های اولیه مقدماتی و پیشرفته در مرکز قلب و عروق شهید رجایی

۰۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۲ کد : ۵۳۱۸ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار پرسنل اخبار تصویری

به گزارش واحد روابط عمومی،کلاس کمک های اولیه مقدماتی و پیشرفته در شش دوره در بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد.

در این دوره ها مباحثی همچون اصول کمک های اولیه ،نحوه برخورد با مصدوم،شوک ،خونریزی،غش،صرع ،شکستگی و پانسمان و بانداژ،احیاء قلبی و ریوی(CPR)،خفگی و مسمومیت با حضور مدرس رضا سلمان نژاد مسئول آموزش و مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی هلال احمر برگزار گردید.

توضیح به اینکه آزمون جامع این دوره ها صبح روز پنجشنبه مورخ 23 اسفندماه راس ساعت 11-9 و صبح روز شنبه مورخ 25 اسفندماه راس ساعت 13-11 در سالن B مرکز برگزار می گردد.

حضور کلیه شرکت کنندگان در این دوره الزامی می باشد و دارای امتیاز بازآموزی می باشد.

علاقمندان می توانند تصاویر این دوره را در لینک زیر مشاهده فرمایند:

دوره کمک های اولیه مقدماتی و پیشرفته در مرکز قلب و عروق شهید رجایی

خبرنگار: پیام احمدی کاشانی