برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم در انستیتو آموزشی ،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور دکتر صالحی عضو هیئت امناء انستیتو،دکتر نوحی،رئیس انستیتو ،هیئت رئیسه انستیتو و اعضاء هیئت علمی انستیتو در مرکز همایش های قلب و عروق در مورخ دهم اردیبهشت سال جاری برگزار شد.
تلاشی بیوقفه برای سلامتی قلب: دکتر گل پیرا از اقدامات انستیتو در روز معلم خبر داد
دکتر گل پیرا، معاون توسعه مدیریت و منابع این انستیتو، ضمن خیرمقدم و تبریک به مناسبت فرارسیدن روز معلم، به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در سال گذشته پرداخت.
وی در این گزارش به بررسی تختهای انستیتو، آمار کلی تعداد پروسیجرهای با تکنولوژی بالا، تعداد پیوندهای قلب، شاخص 247، وضعیت نیروی انسانی، حوزه فنی و مهندسی، کالاهای خریداری شده، تجهیزات سرمایهای، حقوق و مزایا، هزینهها، مشارکتهای مردمی و خیرین، حوزه فرآیندها، مرکز فناوری انفورماتیک قلب و عروق، تشکیل کارگروه مدیریت منابع انسانی، پروژه "ارتقای بهرهوری و تعیین هزینه تمامشده بخش آزمایشگاه پزشکی، حوزه مالی و اداری و ایجاد انستیتو پرداخت.
معاون توسعه مدیریت و منابع،همچنین از تدوین سند و آییننامه تأسیس انستیتو، اخذ مجوز انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، طراحی و برنامهریزی برای تغییر تشکیلات و پستهای سازمانی مطابق با گسترش ماموریتهای انستیتو به عنوان برخی از اقدامات انجام شده در سال گذشته نام برد.
دکتر گل پیرا در پایان سخنان خود، از زحمات و تلاشهای تمامی اساتید و کارکنان انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در سال گذشته قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این انستیتو بتواند در سال جاری نیز به ارائه خدمات باکیفیت بیشتر به بیماران قلبی و عروقی ادامه دهد.
دکتر نوحی در روز استاد بر دیپلماسی سلامت، ارائه مقالات علمی و تربیت پزشکان متعهد تأکید کرد
دکتر نوحی، رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در مراسمی به مناسبت روز استاد، بر دیپلماسی سلامت، ارائه مقالات علمی و تربیت پزشکان متعهد تأکید کرد.
وی در این مراسم ضمن خیر مقدم به دکتر صالحی عضو محترم هیئت امناء انستیتو و تبریک روز استاد، به اهمیت سرعتبخشی به فرایندها و کارها اشاره کرد و گفت: همانطور که دکتر گل پیرا درخصوص فرایندها صحبت کردند ، ما باید به کارها و فرایندهایمان سرعت ببخشیم.
دکتر نوحی در ادامه به موضوع دیپلماسی سلامت پرداخت و افزود: در رابطه با مسئله دیپلماسی سلامت باید تلاش کنیم و اساتید را در دوره های مختلف کوتاه مدت به خارج از کشور بفرستیم و همچنین از اساتید بنام خارج از کشور دعوت کنیم تا در انستیتو دوره های مورد نیاز را با توجه به علم روز برگزار نمایند و خوشبختانه وزارت امورخارجه و وزارت بهداشت در این مورد با این انستیتو همراه هستند.
رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی همچنین بر ارائه مقالات علمی بیشتر اساتید در عرصه جهانی تأکید کرد و گفت: انتظار می رود اساتید هیئت علمی در ارائه مقالات کاربردی و با توجه به علم روز پزشکی در کلیه رشته های قلب و عروق در عرصه جهانی بیشتر تلاش نمایند.
دکتر نوحی در ادامه وظایف انستیتو را تشریح کرد و گفت: به نظر من بزرگترین وظیفه ما در کنار همه این خدمات درمان به بیماران و مراجعه کنندگان ، این است که ما پزشکی تربیت کنیم که خیلی بیشتر از آنکه می آموزند بتوانند به کشور خدمت کنند و این مهم بستگی به الگوهایی دارد که ما تعریف می کنیم،البته تمام اساتید انستیتو بسیار تلاش و زحمت می کشند و بیشترین زمان زندگی خود را در راه درمان،تحقیقات و آموزش بسر می کنند که قابل قدردانی می باشد و یکی از وظایف ما در این انستیتو تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور است پس ما باید خیلی از موارد را مد نظر قرار دهیم.
رئیس انستیتو در انتها گفت: تمام تلاش ما باید این باشد که به بهترین نحو با یکدیگر همکاری داشته باشیم ،کرامت انسانی در خصوص مراجعین ،همراهان و همکاران در بالاترین حد ممکن باشد که خدا را شاکر هستم که این انستیتو خوشنام است و رابطه اساتید،دستیاران و کارکنان با بیماران بسیارخوب است ولی می تواند بسیار بهتر باشد و ما هر چه بیشتر در این مورد کار کنیم بسیار ارزشمندتر خواهد بود.
دکتر زاهد مهر: انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به اساتید ارزشمند خود افتخار میکند
دکتر زاهد مهر، معاون آموزشی انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در مراسمی به مناسبت روز استاد، ضمن گرامیداشت مقام والای استاد، به نقش و جایگاه اساتید این انستیتو در ارتقای سطح علمی و عملی آن اشاره کرد.
وی در این مراسم گفت: انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به داشتن اساتید ارزنده و شایستهای که در اینجا حضور دارند و با تعهد و دلسوزی به انجام وظایف خود میپردازند، افتخار میکند.
معاون آموزشی انستیتو در ادامه افزود: من یقیناً اعتقاد دارم که اساتید این انستیتو نیز به فعالیت در این موسسه آبرومند و بنام افتخار میکنند. این رابطه دوطرفه باعث رشد و بالندگی هر دو طرف میشود و اگر اکنون انستیتو به این جایگاه افتخارآمیز رسیده است، به دلیل وجود اساتید فرهیخته و ریاست توانمند آن است.
دکتر زاهد مهر در خصوص برنامههای آینده معاون آموزشی انستیتو گفت: هدف ما این است که در سالهای آتی شاهد تعامل بیشتر اساتید با اساتید خارج از کشور باشیم، ارتقای راندمان آموزشی، تقویت کارگاههای توانمندسازی و همچنین استفاده از تجارب اساتید مجرب در همافزایی علوم پزشکی در رشتههای قلبی و عروقی باشیم.
وی ادامه داد: ما سعی میکنیم از این تجارب نوین در روندها و درمانهایمان و جاهای مختلف استفاده نماییم و از دستیارانمان به نحوی مفید و علمی در عرصه های مختلف بکار بگیریم.
معاون آموزشی انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در پایان از راهاندازی سامانه طبیب در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این سامانه از مستندسازی تجربیات علمی تمام اساتید تشکیل شده است و به ما کمک میکند تا نقاط قوت و ضعف را دریابیم و محیطی سالم و علمی رقابتی بین اساتید ایجاد کنیم.
دکتر مجید کیاور: دنیای امروز را دنیای علم و تکنولوژی خواند و بر ضرورت منابع سخنان علمی تاکید کرد
دکتر مجید کیاور، عضو هیئت علمی انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در مراسمی به مناسبت روز استاد، ضمن تبریک این روز به تمامی اساتید، به نقش و جایگاه علم و تکنولوژی در دنیای امروز اشاره کرد.
وی در این مراسم گفت: دنیای امروز، دنیای علم و تکنولوژی است که با سرعتی بسیار در حال پیشروی به سوی آینده میباشد. در این راستا، ضروری است که در ارائه سخنان علمی، منابع آن را ذکر کرده و از صحت اطلاعات اطمینان حاصل کنید.
دکتر کیاور ادامه داد: اگر فرد دیگری سخن علمی با شما میگوید، حتماً از او منبع سخنش را بپرسید. اگر منبع داشت، درست است و اگر منبع نداشت، به آن اعتماد نکنید.
عضو هیئت علمی انستیتو قلب و عروق شهید رجایی با بیان اینکه این انستیتو خانه اساتید است، گفت: در اینجا با علم سر و کار دارید و از صبح تا شب در این مکان فعالیت میکنید. پس باید با سیستم همراه، همدل و همنوا باشید.
وی در پایان سخنان خود، از زحمات و تلاشهای تمامی اساتید این انستیتو قدردانی کرد.
دکتر مجید ملکی: زحمات اساتید انستیتو قلب در آموزش، پژوهش و درمان ستودنی است
دکتر مجید ملکی، مشاور رئیس در معاونت پژوهشی و پژوهشکده قلب و عروق ایران، در مراسمی به مناسبت روز استاد، ضمن تبریک این روز به تمامی اساتید، از زحمات و تلاشهای آنان در عرصه آموزش، پژوهش و درمان قدردانی کرد.
وی در این مراسم گفت: خوشحالم که در این انستیتو اتفاقات خوبی، همانطور که دکتر گل پیرا فرمودند، در حال رخ دادن است.
دکتر ملکی با اشاره به نقش اساتید در تربیت پزشکان متخصص و فوق تخصص افزود: آمار و اعداد و رقمهایی که در این زمینه ارائه میشود، شاید به طور کامل دیده نشود، اما کیفیت آموزش و پژوهش است که زحمات شما را به نمایش میگذارد.
مشاور رئیس در معاونت پژوهشی و پژوهشکده قلب و عروق ایران ادامه داد: پزشکان و اساتیدی که به صورت تمام وقت جغرافیایی در انستیتو تمام زندگی خود را در راه آموزش، پژوهش و درمان میگذارند، واقعاً قابل ستایش و قدردانی هستند.
وی در ادامه به تجلیل از دکتر نوحی، رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی پرداخت و گفت: همه اساتید در این انستیتو قابل تقدیر هستند، اما یک استاد در جمع ما حضور دارد که تقریباً نیم قرن است که در حال آموزش، پژوهش، درمان و خدمت به جامعه پزشکی، نظام سلامت و بیماران است و این استاد شخصیتی جز استاد نوحی نیست.
دکتر ملکی با بیان اینکه شاهد زحمات دکتر نوحی در طول سالهایی که در این انستیتو حضور دارد ، افزود: ایشان با دلسوزی و تعهد مثالزدنی، زندگی خود را وقف آموزش نیروهای متخصص و فوق تخصص و درمان بیماران از سرتاسر کشور عزیزمان ایران کرده است.
دکتر صالحی: اساتید واسطه مستقیم بین خالق و مخلوق هستند
دکتر صالحی، استاد دانشگاه شریف، جانشین فرهنگستان علوم و عضو هیئت امناء انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، در مراسمی به مناسبت روز استاد، ضمن تبریک این روز به تمامی اساتید، از جایگاه والای آنان در جامعه سخن گفت.
وی در این مراسم گفت: قدر شما اساتید را خودتان آنقدر که شایسته است نمیدانید، بلکه بیماران بهتر قدر زحمات شما را میدانند. به نظر بنده شما بزرگواران تنها مخلوقاتی هستید که واسطه مستقیم بین خالق و مخلوق هستید و این فیض الهی از درون شما سرچشمه میگیرد و این جایگاه، جایگاه بسیار والایی است.
دکتر صالحی با بیان اینکه شما به خلقی خدمت میکنید که خالق وقتی مخلوق را آفرید به خودش تبریک گفت، افزود: پس ارزش خودتان را بدانید.انسانی که عالم شد، انسانی که فهیم بود، انسانی که درک درستی از زندگی داشت، قطعاً پی به خالق میبرد، لذا همه معتقد به خالق هستند. مثلاً میگویند دنیا چگونه آفریده شد؟ میگویند 14 هزار سال پیش یک انرژی بینهایت آزاد شد که بیگ بنگ نامگذاری شد و دانشمندان هر لحظه آن را به جزئیات بیان میکنند، اما اگر بپرسید بیگ بنگ از کجا آمده است فیزیکدانان نیز نمیتوانند جواب بدهند.
وی با تأکید بر اهمیت تفکر، ادامه داد: پس تفکر کنید، چنین خالقی انسان را خلق کرده است. پس انسان دارای کمالات بالایی است. حال کسانیکه این کمالات را در راه مثبت خرج میکند که میشود شما اساتید بزرگوار و حال انسان هایی که در راه منفی خرج میکند که نه تنها برای جامعه مفید نیستند بلکه برای خانواده خود نیز مفید نیست.
دکتر صالحی در پایان سخنان خود، مجدداً از اساتید خواست تا قدر و ارزش خود را بدانند.
در انتها به رسم یادبود عکس گروهی گرفته شد.
علاقمندان می توانند جهت مشاهده تصاویر این مراسم روی لینک زیر کلیک فرمایند:
مراسم گرامی داشت روز معلم در انستیتو آموزشی ،تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی
خبرنگار: پیام احمدی کاشانی
عکس ها از:مجتبی غفوری و حامد لطفی
نظر شما :