پیام تسلیت دفتر پرستاری انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت درگذشت همکار گرامی جناب آقای علیرضا ابراهیمی

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۹ کد : ۸۱۶۶ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
دفتر پرستاری انستیتو قلب و عروق شهید رجایی درگذشت همکار گرامی جناب آقای علیرضا ابراهیمی را تسلیت عرض نمودند.
پیام تسلیت دفتر پرستاری انستیتو قلب و عروق شهید رجایی  به مناسبت درگذشت همکار گرامی جناب آقای علیرضا ابراهیمی

به گزارش اداره روابط عمومی،دفتر پرستاری انستیتو قلب و عروق شهید رجایی طی پیامی درگذشت همکار گرامی جناب آقای علیرضا ابراهیمی را تسلیت گفتند،متن این پیام به شرح ذیل می باشد.

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر، درگذشت غم‌انگیز همکار گرامی و پرستار دلسوز جناب آقای علیرضا ابراهیمی از بخش الکتروفیزیولوژی را به اطلاع کلیه همکاران و جامعه پرستاری می‌رسانیم.

مرحوم ابراهیمی با تعهد و اخلاصی مثال‌زدنی، سال‌ها در کسوت پرستاری، یار و غمخوار بیماران در بخش الکتروفیزیولوژی و بخش های دیگر بودند و خاطرات نیکویی از خود در یاد و خاطره همکاران و بیماران برجای گذاشتند.

فقدان این همکار گرانقدر، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جامعه پرستاری است و ما در دفتر پرستاری، این ضایعه را به خانواده گرامی آن مرحوم و همکاران محترم پرستاری تسلیت عرض می نماییم و از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت ابدی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌نماییم.

روحشان شاد و یادشان گرامی باد.

دفتر پرستاری

16 خردادماه 1403