پیام تسلیت هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت شهادت امام محمد تقی (ع)

۲۴ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۶ کد : ۸۱۸۰ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری

به گزارش اداره روابط عمومی،هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی طی پیامی سالروز شهادت حضرت امام محمد تقی (ع) را تسلیت عرض نمودند،متن این پیام به شرح ذیل می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم

سالروز شهادت امام محمدتقی (علیه‌السلام)، امام نهم شیعیان را به تمامی همکاران، بیماران و خانواده‌های محترم آنان تسلیت عرض می‌نماییم.

این مناسبت، یادآور از دست دادن یکی از بزرگان دین و الگوهای علم و اخلاق است که با فضایل بی‌پایان خود، مسیر روشن هدایت و تقوا را برای مسلمانان ترسیم کرده است.

هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، این ضایعه بزرگ را به محضر مقام معظم رهبری، جامعه پزشکی و پرستاری و همه ارادتمندان آن امام بزرگوار تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای همگان توفیق پیروی از راه و منش آن حضرت را مسئلت می‌نماید.

امید است که بتوانیم با الهام از سیره و اخلاق نیکوی امام محمدتقی (ع)، در خدمت‌رسانی به بیماران و جامعه، همچنان پایدار و موفق باشیم.

هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی