پیام تبریک هیئت رئیسه به مناسبت فرارسیدن ولادت باسعادت امام علی النقی (ع)

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۱ کد : ۸۱۹۵ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
هیئت رئیسه طی پیامی به مناسبت فرارسیدن ولادت باسعادت امام علی النقی (ع) به کارکنان و بیماران تبریک عرض نمودند.
پیام تبریک هیئت رئیسه به مناسبت فرارسیدن ولادت باسعادت امام علی النقی (ع)

به گزارش اداره روابط عمومی،هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی طی پیامی فرا رسیدن ولادت باسعادت امام علی النقی (ع) را به تمامی همکاران  تبریک عرض نمودند،متن این پیام به شرح ذیل می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن خجسته سالروز ولادت با سعادت نهمین پیشوای معصوم شیعیان، حضرت امام علی النقی (ع) بر تمامی مسلمانان جهان، به خصوص ملت شریف ایران و همکاران گرامی در انستیتو قلب و عروق شهید رجایی مبارک باد.

امام هادی (ع) الگوی اخلاق و تقوا، دریای دانش و معرفت، و منادی عدالت و احسان بودند. سیره و آموزه‌های آن امام همام، چراغ راه بشریت در مسیر سعادت و رستگاری است.

امید است با تأسی از سیره و آموزه‌های امام هادی (ع)، در مسیر خدمت به مردم و بیماران، گام‌های موثری برداریم و در راستای ارتقای سلامت جامعه، تلاش بی‌وقفه نماییم.

هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی