پیام هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۷ کد : ۸۲۰۷ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و قاچاق، هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی پیامی صادر کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی،هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی طی پیامی فرا رسیدن روز جهانی مبارزه با مواد مخدر را گرامی داشتند،متن این پیام به شرح ذیل می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم

"روز جهانی مبارزه با مواد مخدر فرصتی است برای بازنگری در تلاش‌های جهانی برای مقابله با این معضل خانمان‌سوز و تقدیر از زحمات و فداکاری‌های همه کسانی که در این راه خطیر گام برمی‌دارند.

مواد مخدر بلایی خانمان‌سوز است که نه تنها سلامت جسم و روان افراد را به مخاطره می‌اندازد، بلکه بنیان خانواده‌ها و جوامع را نیز تهدید می‌کند. اعتیاد به مواد مخدر، علاوه بر مشکلات فردی، بار سنگینی را بر دوش سیستم‌های بهداشت و درمان، اقتصاد و امنیت جوامع تحمیل می‌کند.

انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به عنوان قطب علمی و درمانی بیماری‌های قلب و عروق، همواره در کنار سایر دستگاه‌ها و نهادها در مبارزه با این معضل اجتماعی ایستاده است.

ما در این روز جهانی، از همه مردم، مسئولان و سازمان‌های ذیربط می‌خواهیم تا با همدلی و همکاری یکدیگر، در ریشه‌کن کردن این معضل خانمان‌سوز از جامعه گام برداریم.

امیدواریم با تلاش‌های همگانی، روزی شاهد جامعه‌ای عاری از مواد مخدر باشیم."

هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی