کنگره بین المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق

۳۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۷ کد : ۸۲۵۰ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
کنگره بین المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق

به گزارش اداره روابط عمومی و به نقل از دبیرخانه کنگره ،کنگره بین المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق، یک رویداد برجسته در زمینه پزشکی و فناوری است که به منظور بهبود تشخیص، پیش‌آگهی و درمان بیماری‌های قلب و عروق با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

این کنگره به عنوان فرصت برتر برای ارتباط و تبادل دانش و تجربیات، بین مختصصان و پژوهشگران فعال در حوزه هوش مصنوعی و پزشکی قلب و عروق شناخته می‌شود.

سخنرانی‌ها، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های عملی و نمایشگاه‌های مرتبط در این کنگره برگزار می‌شود که به بررسی رویدادهای جدید و نوآورانه در زمینه هوش مصنوعی در تشخیص و درمان بیماری های قلب و عروق می‌پردازد.

این رویداد فرصت مناسبی را برای شناخت آخرین پیشرفت ها، ایده ها و تکنولوژی های نوظهور در حوزه پزشکی قلب و عروق با استفاده از هوش مصنوعی مهیا می‌کند.
این کنگره به عنوان یک پل ارتباطی بین پزشکان متخصص، دانشمندان، محققان و صنعتگران فعال در این حوزه شناخته شده و هدف اصلی آن ترویج همکاری و تبادل دانش برای بهبود سلامت قلب و عروق جامعه است.

لینک:کنگره بین المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در بیماری‌های قلب و عروق