پیام تبریک هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۴ کد : ۸۲۹۶ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی روز کارمند را طی پیامی تبریک عرض نمودند.
پیام تبریک هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی به مناسبت روز کارمند

همکاران گرامی

با سلام

در روزی که به پاس زحمات و تلاش‌های بی‌دریغ شما عزیزان، به نام «روز کارمند» نامگذاری شده است، بر خود لازم می‌دانیم از خدمات صادقانه و کوشش‌های خستگی‌ناپذیرتان در عرصه بهداشت و درمان و به‌ویژه در حوزه قلب و عروق تقدیر و تشکر نماییم.

کارمندان گرانقدر، شما با عشق و تعهد، بهبودی و سلامت بیماران را هدف خود قرار داده‌اید و با دستان پرتوانتان به آنان زندگی دوباره می‌بخشید. هر یک از شما، چراغی روشن در مسیر ارتقاء سلامت جامعه هستید و تلاش‌هایتان نه تنها در این موسسه، بلکه در سطح جامعه و حتی کشور نمایان است.

ضمن تبریک این روز مبارک، از خداوند متعال توفیق و سلامت روزافزون شما را مسئلت می‌نماییم و امیدواریم همواره در سایه‌سار لطف الهی، در مسیر خدمت به مردم عزیز کشورمان موفق و مؤید باشید.

هیئت رئیسه انستیتو قلب و عروق شهید رجایی