آغاز ثبت‌نام کودکان در مقاطع فرا مدرسه و پیش دبستانی در مهد کودک ویژه همکاران انستیتو قلب و عروق شهید رجایی

۲۶ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۹ کد : ۸۳۴۵ خبر صفحه اول روابط عمومی اخبار اخبار تصویری
ثبت‌نام کودکان همکاران گرامی در مقاطع فرا مدرسه و پیش‌دبستانی مهدکودک انستیتو قلب و عروق شهید رجایی از ۲۸ مهر آغاز خواهد شد.

به گزارش اداره روابط عمومی، به اطلاع کلیه همکاران گرامی می‌رساند، ثبت‌نام فرزندان دلبند شما در مقاطع فرا مدرسه و پیش دبستانی یک و دو در تاریخ‌های مشخص انجام می‌شود. بر اساس اعلام مدیریت مهدکودک، ثبت‌نام در دو روز شنبه ۲۸ مهرماه از ساعت ۱۲ تا ۱۶ و یکشنبه ۲۹ مهرماه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۱ صبح در محل مهد کودک انجام خواهد شد.

محدوده سنی کودکان:

• پیش دبستانی یک: کودکانی که در نیمه اول سال ۱۳۹۹ و نیمه دوم سال ۱۳۹۸ متولد شده‌اند.
  • پیش دبستانی دو: کودکانی که در نیمه اول سال ۱۳۹۸ و نیمه دوم سال ۱۳۹۷ متولد شده‌اند.

مدارک مورد نیاز:

• فتوکپی شناسنامه کودک
  • فتوکپی شناسنامه والدین
  • دو قطعه عکس کودک
  • گواهی سلامت از پزشک متخصص

لازم به ذکر است که ثبت‌نام برای سایر مقاطع سنی در زمان دیگری اطلاع‌رسانی خواهد شد.